Lord GaGa
Tutaj można wpisywać terminy swoich dłuższych nieobecności, zanim one nastąpią lub usprawiedliwienia, w przypadku kiedy informujemy o tym dopiero po powrocie.
Lord GaGa
No, dobry pomysł Trzeba Imperatora zapytać ^^
Ja myślę że 7 dni to w sam raz:) I jeśli ktoś zamierza nie grać więcej niż tydzień to raczej o tym wie a co za tym idzie możne poinformować o swojej nie obecności. W razie czego zawsze przecież może z powrotem zostać przyjęty:)
Lord GaGa
A mi się wydaje że 7 dni to jednak trochę za mało... Mi samemu zdarza się czasem zniknąć na miesiąc, a takie wyrzucanie i przyjmowanie na zmianę jest trochę bez sensu... Więc obstaję przy 14 dniach.
Lord GaGa
irvin napisał:
Ale jak napiszesz że Cię nie będzie to ok. Może być tak że przez tydzień nie masz dostępu do internetu zęby powiadomić o swojej nieobecności na forum?
Nie miałem kiedyś neta dwa tygodnie, bo mi antenę zwiało, więc uwierz mi że to możliwe ;]
Lord GaGa
Zgłaszam nieobecność od dzisiaj do momentu aż naprawią tą debilną grę. Przepraszam i pozdrawiam. (Niech ktoś da tutaj znać jak będzie ok).
Członek Gildii
artorius napisał:
jak naprawia gre.
nie było mnie cały dzień....
coś zostało spieprzone?
jestem za tym zeby wyrzucac po 7 dniach, taki standard jest przyjety w innych gildiach. tak jak pisalem, sa komorki i jezeli juz komus rzeczywiscie padnie internet, moze zawsze poinformowac przez sms (dla bardziej odwaznych, zadzwoniic!).
Członek Gildii
tyle że osoba odpowiedzialna za to nie koniecznie musi chcieć podawać swój nr tel w miejscu publicznym takim jak to forum...
jednak z komórki da się też wysłać e-maila więc ja proponuję podać adres na który można wysyłać wspomniane inf (e-maile już nie są czymś tak osobistym wg mnie a nawet jeśli to przecież można założyć skrzynkę specjalnie na takie rzeczy)
Ostatnio edytowany przez wandzia/krystian (2010-06-17 01:58:27)
Lord GaGa
Jak założy się specjalną skrzynkę to nikomu się nie będzie chciało do niej zaglądać. Lepiej żeby był to mail Drago.
A co do "zepsucia" gry - tak, nie działa/działała... mega lagi (od strony serwera), cofanie postaci, umieranie bez powodu w środku miasta (i bez długu), super-wściekłe moby i brak możliwości wejścia na wojnę (niektórym się udało, reszcie nie).