Lord GaGa
(nie wiem jak można lubić tort z bitej śmietany, bo jest po prostu BLEEE, ale ok ;P)
Średnia zima! Nienawidzę lata, właśnie przez temperaturę i przymus roznegliżowania się, czego strasznie nie lubię
Gazowianka czy Niegazowianka?
Członek Gildii
klasyczny - im więcej zbędnych bajerów tym trudniejszy w obsłudze i szybciej bateria pada...
impreza/koncert itp:
zadaszona czy na świeżym powietrzu?
Lord GaGa
Zadaszona - nie lubię niespodzianek.
Beznadziejne polskie "romantyczne" piosenki (np. "Biały Miś") czy beznadziejne polskie "hiphopowe" piosenki (mezo, srezo itp. )
Motocykli, samochodowy wygląda wzsiórsko i jest pozbawiony sensu na polskich drogach ;D (oczywiście chodzi o tuning zaawansowany a nie tylko estetyczne detale)
Niska cena, słaba jakość czy wysoka cena i dobra jakość?
Ostatnio edytowany przez Hargoth (2010-07-13 06:49:30)
Lord GaGa
Wyspecjalizowany. Jak coś jest do wszystkiego to jest zazwyczaj do niczego.
Kobiety z długimi czy krótkimi włosami?
Lord GaGa
Zdecydowanie czerwone.
Wódka zwykła czy smakowa?
Lord GaGa
A próbowałeś gruszkowej albo jabłkowej Wyborowej? Bo jest naprawdę świetna, można ją żłopać jak oranżadę (ja ją z gwinta piję ). No chyba że nawet Finlandia i Absolut smakowy Ci nie smakuje, to i to Ci nie podejdzie.
Hmn... Różnie. Zależy jakie ciemne masz na myśli (bo "ciemne" mówi się na bezalkoholowe często). Ja tam lubię Stronga i Desperadosa (ogólnie te co są słodkie)
Rihanna czy Beyonce?
Lord GaGa
Dziwne pytanie W sumie nie chodzę po "ekskluzywnych" restauracjach (czyli tych niby dobrych tak?) bo nie lubię klimatu w nich panującego... zbyt tam sztywno (w takim np. Bella Napoli - sieciówka włoskich restauracji). Za to te średnie są jak najbardziej ok, ale nie rozumiem zupełnie co ma do jakości restauracji wysokość napiwku? O.o Ale wybieram średnią tak na wszelki wypadek.
Sophie Ellis Bextor czy Milla Jovovich (chodzi mi o wygląd A taki akurat dobór bo obydwie mają dość dziwną i specyficzną urodę )?
Lord GaGa
Ani jedna ani druga. Fox jest przereklamowana i jak dla mnie zwyczajnie brzydka. Nie wyróżnia się zupełnie niczym, a na dodatek jest piegowata i ma zniekształcone dłonie. Bachleda-Curuś to już jakaś totalna porażka, bo laska jest paszkwirna. Jakbym już musiał wybrać to wybrałbym Curuś, bo jest mniej rozreklamowana, a ja zawsze muszę pod prąd...
Masło czy Margaryna?
Masło, margaryna to jakiś wymyślony przez mądre głowy przemysłowy badziew ratujący gospodarkę zalewem tanich tłuszczy do smarowania masła...i nic nie umywa się do świeżej buły z masłem ^^
Po wysiłku : isostar czy redbull?
Lord GaGa
Cóż... wybór ciężki. Isostar jest stworzony do tego i oczywiście pomoże najlepiej, a do tego jest zdrowy. Redbull to zło samo w sobie, ale za to zajebiście dobre w smaku Ogólnie nie "wysilam" się, więc nie mam takich problemów, ale jakbym już musiał wybierać to pewnie Redbull (zawsze na 1 miejscu stawiam smak tego co jem/piję a nie wartości odżywcze ;P).
Miniaturowy kompakt czy wielka lustrzanka?
Członek Gildii
kompaktem też można robić dobre zdjęcia jeśli tylko umie się wykorzystać wszystkie dodane przez producenta bajery - jeśli nie jesteś fanatykiem fotografii czy profesjonalistą to lustrzanka nie jest ci potrzebna
komórką:
dzwonić czy sms-ować?