Lord GaGa
Po pierwsze to ortografia
Po drugie to zrobi³e¶ b³±d w nazwie tematu
Po trzecie to nie przesadzaj z ilo¶ci± tych tematów bo sam bêdziesz swój ¶mietnik sprz±ta³ potem ^^
No ok.
Ukash- Ligh, jak mo¿esz to odszukaæ linka do tego poradnika z forum RoM, z tego co wiem to polecasz, a z tego co ja wiem to opiera siê na wykupywaniu kuponów poprzez przelewy.
Paypal- polecam wszêdzie prócz RoM, Frogster jak zawsze spieprzy³ i trzeba miec identyczny email na paypal jak i koncie Yoshi (tyle ¿e po zmianie adresu w koncie Yoshi dalej nie dzia³a ;P)
DAO Pay- p³atno¶æ SMS, najprostsza i najszybsza, ale równie¿ najmniej "gwarantowana" forma p³atno¶ci, ostatnio wszystko gra i buczy ale by³y z tym problemy.
Paysafecard- bodaj do dostania w sklepach Vobis, naj³atwiesza forma p³atno¶ci polegaj±ca na wpisywaniu kodu z karty o odpowiednim nominale.
Reszty nie pamiêtam a jestem za leniwy zeby zobaczyæ co tam by³o
Ostatnio edytowany przez Hargoth (2010-07-03 08:47:35)
Lord GaGa
Pomyli³y mi siê fora (na oficjalnym jednak jest ten poradnik), ale oto link:
https://board.runesofmagic.com/showthread.php?t=5566
Ja zrobi³em wed³ug tego poradnika wszystko i w 5 minut mia³em diasy na koncie.
Fakt - polega to na wykupieniu kuponu z którego zostaje reszta (nie da siê wyliczyæ ile dok³adnie potrzeba na diasy, a jak bêdzie za ma³o to wtedy trzeba dokupowaæ drugi kupon i jest du¿o zamieszania - w razie czego Tsura opisa³ równie¿ t± metodê). Ale resztê mo¿na wykorzystaæ do nastêpnego zakupu, wiêc nic nie przepada...
Paypal mnie wkurzy³, bo mêczy³em siê z nimi tydzieñ a i tak nie da³o rady.
Kupowa³em te¿ za pomoc± karty kredytowej... o dziwo za 1000 diasów (500 w promocji 100% wiêcej) zap³aci³em 36 z³, a nie 60 z hakiem.... dlaczego? Nie mam pojêcia. Po prostu ¶ci±gnê³o trochê wiêcej ni¿ po³owê kwoty. No ale takich diasów nie mo¿na sprzedawaæ.
Nerghal (Lightning) napisał:
Po trzecie to nie przesadzaj z ilo¶ci± tych tematów bo sam bêdziesz swój ¶mietnik sprz±ta³ potem ^^
No niby tak, ale przeciez to forum po to jest nie? Zeby miedzy innymi podystkutowac o takich rzeczach.
Lord GaGa
No to popracuj nad nazywaniem tematów bo "PROBLEMY" to do¶æ ogólny zwrot ;] No i nad ortografi± te¿ panuj, w koñcu jeste¶ modem, right? ^^